Kontakt

Mobil: +420 602 78 78 78

Nabízené reality

REALITY RAKOUSKO ›  Nikolaus komm nach Haus

Identifikační číslo: 2770
Nabídka: Prodej
Druh: Byty, apartmány
Obec: Zell am See
Část: JV svah


Popis:
INVESTICE S NÁDHERNÝM VÝHLEDEM

Aparthotel Nikolaus by Avenida zaujme nesčetnými detaily:
Komplex má krásnou polohu nad Zell am See a má 28 apartmánů. Každá bytová jednotka, vybavená vlastní saunou, vyzařuje individualitu. Aby byl váš pobyt co nejpohodlnější, je zde obecná prádelna s pračkami, sušičkami a také lyžárna s jednotlivými skříňkami a ohřívači bot. Majitelé těží z dalšího úložného prostoru pro uložení soukromých věcí. Nikolaus zapůsobí působivě odlišným způsobem s následujícím vybavením:

. Snídaně na pokoj/pokojová služba
. Kyvadlová doprava
. Parkování zdarma
. Wifi zdarma
. Denní úklid
. Recepční služba
. Denní příjezd a odjezd
. Nabíjecí stanice pro elektromobily

Panoramatické wellness apartmá, plně vybavené s rozsáhlými detaily, jsou připraveny k prodeji a pronájmu. 2pokojový byt je již plně zařízen. Od čajových lžiček po rozkládací pohovku, LED TV, WiFi a další příslušenství - bytová jednotka má veškeré vybavení.

Panoramic Wellness Suites Nikolaus by AvenidA se vyznačují luxusem a pohodlím: v interiéru i exteriéru jsou použity regionální, vysoce kvalitní materiály. Místní přírodní kámen a dřevo dodávají fasádě alpské kouzlo. Kvalitní dlažba, podlahové vytápění, designová sanita a plně vybavená kuchyň s vestavěnými spotřebiči jsou jen příklady komfortních detailů interiéru.

Provozovatel full-service Alpin Family zajišťuje prvotřídní prázdninový pocit a atraktivní výnosy pro investory. Alpin Family je již léta jedním z lídrů na trhu v oblasti pronájmu a správy luxusních apartmánů a chat v regionu a je výhradním provozovatelem Nikolaus by AvenidA. Aby bylo možné optimálně posílit místní infrastrukturu a místní cestovní ruch, rodina Alpin znovu pronajímá vaši nemovitost a zaručuje optimální obsazenost.

Prodejní cena je netto plus 20% DPH.Daň z obratu se bere v úvahu jako daň na vstupu u komerčních pronájmů.


  • Cena: 585 000 €

Dispozice: 1+1 Plocha: 58 m2 Výstavba: 2021
Parkování: garáž


Vybaveni:
Koupelna se sprchovým koutem, toaleta pro hosty
Balkón
Otevřená kuchyně
Bezbariérový přístup
Podlahy: dlažba, plastová podlaha
Stav: první použití
Ostatní místnosti: prádelna-sušárna
Kabelové připojení
V domě výtah





Mobil: +420 602 78 78 78

Vytisknout stránku