Kontakt

Mobil: +420 602 78 78 78

Nabízené reality

REALITY RAKOUSKO ›  Natrvalo do Rakouska (f)

Identifikační číslo: 2756
Nabídka: Prodej
Druh: Byty, apartmány
Obec: Bruck
Část: klidná


Popis:


Nabízíme kvalitní nový stavební projekt, který roste v samém srdci Pinzgau, jen pár minut autem od Kaprunu a Zell am See s jeho skvělými příležitostmi pro volný čas, bude postaven v Bruck an der Großglocknerstrasse.
Tento region zaujme nejen svými vynikajícími lyžařskými areály, ale také vysokou rekreační hodnotou Zellského jezera, nádhernou přírodou, impozantním horským panoramatem a blízkými atrakcemi, jako je vysokohorská silnice s nejvyšší horou Rakouska Großglockner.
Obklopen horami si můžete užít fantastický výhled ze všech stran. Ať už v létě nebo v zimě - horské scenérie a příroda dodávají vašemu novému domovu nesrovnatelné kouzlo.
Lokalita bytového domu v Brucku nemohla být lepší. Nachází se přímo u řeky  Salzach a zve vás na relaxační procházky do přírody. V docházkové vzdálenosti je také několik místních dodavatelů a obchodů pro každodenní potřeby.
Do sousedních obcí Zell am See a Kaprun se snadno a rychle dostanete autem nebo veřejnou dopravou. Pro ty aktivnější vedou zabezpečené cyklistické stezky přímo před vchodovými dveřmi vašeho bytu ve směru na Kaprun nebo přes čtvrť Schüttdorf do Zell am See. 

Zde nabízený apartmán je dvoupodlažní mezonetový byt. Dispozičně je byt ideální pro oddělení obývacího prostoru v 1. patře (otevřená kuchyň, obývací a jídelní část se samostatným WC) od prostoru pro spaní v podkroví. 



  • Cena: 424 000 €

Dispozice: 3+1 Plocha: 91 m2 Podlaží: 2
Výstavba: 2021 Pokoje: 3 Garáž:


Vybaveni:

Celkem 10 bytových jednotek bude postaveno v tomto projektu.

V suterénu jsou podzemní parkovací místa, velká uzamykatelná úschovna kol a kočárků a prostorné sklepní prostory přímo přiřazené k bytovým jednotkám. 
Velký důraz stavby je kladen na udržitelnost, kvalitu a funkčnost. Například všechny obytné prostory jsou vybaveny kvalitními dubovými parketovými podlahami. V koupelnách jsou použity vysoce kvalitní značkové výrobky a každý byt má přímo přístupný a výhradně použitelný venkovní prostor v podobě balkonů nebo teras nebo soukromých zahrad. Okna a balkonové dveře jsou z trojskla s tepelnou izolací a jsou navržena jako plastová okna s hliníkovou krycí skořepinou.
Dodávka tepla je založena na udržitelné kombinaci vzduchového tepelného čerpadla s FV systémem instalovaným na střeše. Podzemní parkoviště nabízí prostor pro alespoň jedno parkovací místo pro každou obytnou jednotku. V závislosti na postupu projektu a rozsahu mohou být stále brány v úvahu individuální návrhy a požadavky zákazníků.

Kupní cena za podzemní parkovací místo je 22 000 EUR.






Mobil: +420 602 78 78 78

Vytisknout stránku